понеделник, 18 февруари 2008 г.

A useful post (honest)

Във вторник, 18 декември, Нийл написа:


Това тъкмо пристигна в пощата ми, малко е в последната минута, затова реших да го пусна тук за всички в района на Ел Ей, които се чудят какво да правят в сряда вечерта, на 19-ти.

Тази сряда парти за членовете на CBLDF

Парти в знак на признателност при почитаемите Golden Apple Comics на Melrose! Шейна пълна с велики творци ще бъде налице, за да отбележи Свободата на словото и разпространението на комиксите, включително: Пърси "MF Grimm" Кери, Роб (Scud) Шраб, Бил (Simpsons) Морисън, Гери (Infinite Horizon) Дагън, Марк (Manhunter) Андрейко, Кристос (What If: Civil War) Гейдж, Лари (Beanworld) Мардър, Ранц (Displaced Persons) Хоузли и други! Първите настоящи или нови членове на CBLDF, които се подпишат на събитието, ще получат пълна торба със страхотни заглавия, включително предварителното издание на Jungle Girl на Франк Чо, Superpowers на Алек Роуз, Infinite Horizon на Гери Дагън, Displaced Persons на Ранц Хоузли, плюс една нова корица на Sinbad: Rogue of Mars #1, един диск на DJ Spooky Sampler, една графична новела на Уил Айснър и някои подписани издания на CBLDF! За да направи вечерта още по-специална, Golden
Apple ще предоставят празнични коктейли, ще направят аукцион, ще поемат 10 % от всички покупки на всички членове на CBLDF и ще направят 10 % дарение на Фонда! Golden Apple са приготвили и специално издание на MF Grimm, само 25 бройки за членовете, дошли на събитието.
Партито започва в 6:00 вечерта и продължава до 9:00 в Golden Apple Comics, 7018 Melrose Ave. at LaBrea. За повече информация: http://www.goldenapplecomics.com!/


За тези, които не могат да отидат, има он-лайн аукцион на http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZcbldf -- включва подписан екземпляр на изданието на "Звезден прах" от 1996 на San Diego.

А за тези от вас, които са готови да потърсят нещата на CBLDF по-далеч от eBay – CBLDF ароматите на Black Phoenix Alchemy Lab

http://www.blackphoenixalchemylab.com/neverwhere.html тук са „Американски богове” и „Синовете на Ананси”
http://www.blackphoenixalchemylab.com/stardust.html - а тук е „Звезден прах”.


(Рано или късно Бет ще пусне парфюма си „Сняг, Стъкло, Ябълки”, който май е най-любимият ми сред тях. С него замирисваш на секси вампирски ябълки. Честно.)

Искам да кажа също и, че в магазина на CBLDF на http://www.cbldf.com/ има богата находка от яки, редки и (по мое мнение) престъпно подценени неща (20 $ за подписан постер на Франк Милъровия Sin Sity?). (Както и книги и комикси, подписани от всички – от Франк Милър и Джим Лий до Мат Фракшън и Джеф Смит, често на корична цена.) А изчезне ли нещо, край - преди имаше ужасно много неща на Страницата на Нийл Геймън на CBLDF, а сега видях, че са останали само седем. (Едно от тях е Fiddler's Green Program Book, която мислех за напълно изчерпана.)


Така. А сега в леглото.


(E, веднага след като пусна този линк
http://www.publishersweekly.com/article/CA6513517.html -- към една статия в Publishers Weekly за Стачката на сценаристите и за комиксите…)